Author
Topic: Garmin Quickdraw Contours?  (Read 145 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online John F

  • Moderator
  • *****
  • Join Date: Jul 2010
  • Posts: 10969
  • Cred: 509
  • Gender: Male
  • Location: Maputo - Mozambique
Garmin Quickdraw Contours?
« on: August 11, 2017, 06:58:03 am »
Anyone used this feature on the Garmin echoMap series? Any comments on its use and value?!

Fishing has been so dismal lately that I think I'll simply launch and make maps  :cnfzd

UA/Columbia Angler of the Month: Oct 2012
UA Post of the Month: Oct 2011; Apr 2012; Sep 2013

Offline MichaelK

  • Ultimate member
  • ***
  • Join Date: May 2011
  • Posts: 451
  • Cred: 50
  • Gender: Male
  • Location: Bluff
Re: Garmin Quickdraw Contours?
« Reply #1 on: August 11, 2017, 03:02:27 pm »
Works very well, but chows up memory on the SD card.
I havent tried transfering it to garmin homeport yet and dont know if you can do that.
I'm still stuck with trying to print the coordinates off homeport.
I tried your suggestion but it really is not what i'm expecting from a garmin product.


Offline Visenvryheid

  • Senior Member
  • **
  • Join Date: Jan 2015
  • Posts: 116
  • Cred: 8
  • Gender: Male
  • Location: Cape Town
Re: Garmin Quickdraw Contours?
« Reply #2 on: August 11, 2017, 07:43:34 pm »
Michaelk try using basecamp instead of homeport? Never used homeport but getting co-ord's or track data off my device or card or loading onto the card are simple enough with basecamp where I have the bluecharts loaded, I have never had any issues?